Een echte Briellenaar in De Nymph

De voorjaarsconcerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle gaan weer van start! Ons eerstvolgende optreden vindt plaats op zondag 17 april. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, is er ook dan weer een gastsolist van de partij. Deze keer staat gastzanger Aad Smit in de schijnwerpers.

Voor de echte Briellenaren onder ons zal de naam Aad Smit niet onbekend zijn. Geboren in 1944 en opgegroeid in Brielle, wist Aad J. Smit al vroeg dat hij gemaakt was voor de muziek. Vanaf zijn vroege jeugd speelde hij in diverse bands en formaties, van kwartet tot bigband. Zelfs de Sea Sound Big Band was ooit de band waar hij gitaar speelde! Ook voor ons een oude bekende dus. Naast gitarist is Aad ook vocalist. Verder was Aad actief in de modebranche en kent u hem als de eigenaar en oprichter van Buda Modestudio, Adriano Men en Adriano Women. Nog steeds musiceert hij met heel veel plezier! Wij zijn dan ook blij dat Aad ons vocaal komt versterken bij ons optreden in De Nymph.

U bent van harte welkom in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Het optreden begint om 14.30 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis. Tot dan!