Midland Classic Show 2017

Op zondag 24 september a.s. vindt voor de 17de keer de Midland Classic Show plaats in het bruisende Almere Centrum, georganiseerd door Stichting Vriendenkring Klassiekers. Bij dit groots opgezette oldtimer evenement zijn al jarenlang meer dan 200 automobielen betrokken. Ook motoren en klassieke brommers zijn van harte welkom!

's Ochtends verzamelen de deelnemers in Almere Centrum voor een verrassende puzzelrit. Bij terugkomst van de puzzelrit worden de klassieke auto's tentoongesteld in het stadscentrum, dat in het teken staat van diverse acts en live muziek. Eén van de onderdelen hiervan is het optreden van de Sea Sound Big Band. Op de landenpleinen worden de klassieke auto's per land van herkomst en per merk tentoongesteld. Ook zijn er foodtrucks en stalletjes met landenproducten aanwezig.

Dit groots opgezette oldtimerevenement belooft weer een gezellige dag te worden. Wij spelen de hele middag van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Stadhuisplein. U bent van harte welkom om te komen genieten van de mooie oldtimers en de gezellige sfeer in Almere Centrum! Meer informatie over de Midland Classic Show en de locatie kunt u hier vinden.