Zangeres Marlou Vriens in De Ontmoeting!

Voor velen van jullie zal de naam Marlou Vriens bekend in de oren klinken. Zij is één van de oud-zangeressen van de Sea Sound Big Band. In de periode van 2006 tot en met 2011 zong zij, samen met drie andere zangeressen, het welbekende Sea Sound repertoire.

Behalve zangeres is Marlou ook pianiste en songwriter. Met haar eigen band 'Marlou', bestaande uit Marlou, Pieter Danz, Erwin Huigen en Jeroen Danz worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen. Dit jaar bracht de band haar eerste EP, 'Long Way Home', uit. Verder is Marlou werkzaam als zangdocent op het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar zij zelf ook haar opleiding volgde, en het Fontys conservatorium in Tilburg.

Nadat zij afgelopen september in Almere weer een keer zong met de Sea Sound Big Band, is ook aanstaande zaterdag de zang in handen van Marlou tijdens ons concert in Muziektheater de Ontmoeting in Rozenburg. Kaartjes voor dit concert kunnen nog gereserveerd worden via de website van het theater. Let op: de kaartjes dienen contant te worden afgerekend op de avond zelf.

Zaterdag 25 november | Muziektheater De Ontmoeting | Aanvang 20.00 uur | Zaal open 19.30 uur | Toegang €7,50