'Pop meets Jazz': duoconcert met popkoor Tintunes

Pop en jazz ontmoeten elkaar dit voorjaar in een gezamenlijk concert van popkoor Tintunes en de Sea Sound Big Band. Vlotte popmuziek en nostalgische jazz- en bigbandmuziek vormen samen de basis voor een gezellig avondje uit op zaterdag 26 mei in Hellevoetsluis!

Popkoor Tintunes is een koor dat in 2010 in Tinte werd opgericht en bestaat uit ongeveer 60 zangeressen en zangers. Het koor heeft een gevarieerd en verrassend repertoire opgebouwd van swingende popnummers afgewisseld met ingetogen ballads.

Tijdens het gezamenlijke concert 'Sing & Swing' is er ruimte voor het repertoire van Tintunes en van de Sea Sound Big Band, maar natuurlijk staan er ook een aantal gezamenlijke stukken op de speellijst! Van een unieke combinatie kunnen we dus wel spreken.

Het concert vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018 in De Eendraght in Hellevoetsluis, aanvang 20.00 uur. Toegangskaartjes kunnen online worden besteld via www.ticketkantoor.nl/shop/tintunes en kosten €12,50 voor volwassenen of €5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Via het ticket kantoor kunt u via iDeal betalen en krijgt u de tickets direct per mail toegestuurd.