Benefietavond voor Roparun Team 137 op 6 april

'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven' is het motto van de Stichting Roparun, die zich inzet voor ondersteuning en verbinding binnen de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Met de Roparun wordt geld opgehaald voor dit goede doel tijdens een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen.

Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' is al jaren een bekend Roparun team uit de regio. Op vrijdagavond 6 april organiseren zij een benefietavond in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne, waarbij gasten een 5-gangen diner kunnen genieten. De Sea Sound Big Band verleent haar medewerking aan deze avond door de live muziek te verzorgen. U kunt het Roparun team steunen door het 'kopen' van een tafel van 8 personen voor €995,- inclusief 5-gangen diner en drankjes. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Roparun.

Wij hebben veel zin in deze avond en hopen dat er een mooi bedrag kan worden opgehaald voor Stichting Roparun. Wilt u Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' volgen, dan kan dat via de website roparunteam137.nl of de Facebook pagina Roparunteam Vrienden van Oostvoorne.