Nieuws

Gezocht: enthousiaste bandleden

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een aantal muzikanten:

- Trompettist
- Drummer

Ben jij een drummer of trompettist en zou je het leuk vinden om onze band te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kom eens langs op onze repetitieavond.

Herfstoptreden in Oostvoorne was geslaagd!

Gelukkig kon ons herfstoptreden met gastzangeres Chrisje Catlender op zondag 23 september gewoon doorgaan! De oorspronkelijke locatie, Beachclub View op het strand van Rockanje, was helaas vanwege de weersomstandigheden niet toegankelijk, maar gelukkig konden we terecht in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Terwijl de regen buiten bijna horizontaal voorbij vloog, was het binnen lekker warm en net als altijd weer erg gezellig. Zangeres Chrisje Catlender genoot zichtbaar van het zingen met de band, net als haar fans die Oostvoorne ook hadden gevonden.

Al met al een zeer geslaagde middag dus, mede dankzij het team van 't Wapen van Marion. Een optreden in Beachclub View houdt u van ons tegoed. We komen daar ongetwijfeld nog een keer terug. Houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten!

Heeft u ons optreden gemist? Op zondag 11 november en zondag 9 december spelen wij weer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion. We beginnen om 14:30 uur en spelen tot ongeveer 17:00 uur. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

GEWIJZIGDE LOCATIE OPTREDEN 23 SEPTEMBER: Hotel 't Wapen van Marion in Oostvoorne!

Helaas laat het weer ons dit weekend een beetje in de steek. Vanwege de storm van afgelopen nacht ligt er ongeveer een halve meter zand voor de ingang van Beachclub View in Rockanje. Samen met de weersverwachting voor morgenmiddag, veel regen en wederom wind, heeft dit ervoor gezorgd dat we hebben moeten besluiten morgen NIET op te treden op het strand.

Gelukkig kunnen we dankzij Jan van Marion terecht in Hotel 't Wapen van Marion om ons optreden toch door te laten gaan! Het optreden gaat dus door, gewoon van 14:30 tot 17:00 uur met gastzangeres Chrisje Catlender! Maar dan aan de Zeeweg in Oostvoorne. Tot morgen!

Zondag 23 september | Hotel 't Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 - 17:00 uur | Toegang gratis

Zangeres Chrisje Catlender te gast in View!

Graag stellen wij aan u voor: Chrisje Catlender, onze gastzangeres tijdens ons optreden in Beachclub View!

De 20-jarige Chrisje Catlender uit Brielle is een zangeres met een passie voor jazzmuziek. Haar gevoel voor muziek begon al op hele jonge leeftijd. "Wanneer mijn moeder vroeger voor mij zong viel ik meteen in slaap." Het was dan ook niet gek dat ze na de basisschool naar de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam ging, waar haar vader drie jaar lang ook haar muziekdocent was. Na de Havo vertrok ze naar Utrecht voor de studie zang aan het Conservatorium. Inmiddels zit ze alweer in haar laatste jaar van de bachelor in de richting jazz & pop. Voor Chrisje is het bijzonder, maar toch ook vertrouwd om met de Sea Sound Big Band te mogen optreden: "Mijn vader is al jaren dirigent van de Sea Sound Bigband en hij durfde het nu aan om mij als gastzangeres te vragen."

Chrisje zal tijdens ons optreden in Beachclub View in Rockanje de zang voor haar rekening nemen. Het belooft een gezellige, swingende middag te worden. U komt toch ook?

Zondag 23 september | Beachclub View | Tweede Slag Rockanje | 14:30 - 17:00 uur | Toegang gratis

Strandoptreden in Rockanje!

Momenteel zijn we nog even aan het genieten van onze zomervakantie, maar ons volgende optreden staat alweer gepland in de agenda. Op zondagmiddag 23 september spelen wij op het strand van Rockanje bij Beachclub View op de Tweede Slag.

Het zal zeker een gezellige, jazzy zondagmiddag gaan worden. Nieuwere stukken zullen worden afgewisseld met een aantal echte 'Sea Sound Big Band Golden Oldies'. Voor ieder wat wils dus! Het optreden begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis. Hopelijk tot 23 september op het strand van Rockanje!

Gezellige drukte tijdens warme zomeravond

Afgelopen zaterdag, 30 juni, was het aan ons de beurt om de serie zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis af te sluiten. Na een aantal weken met concerten van verschillende muziekorkesten, was het ook bij ons optreden weer gezellig druk, ondanks het mooie weer. Wij hebben weer genoten van deze avond en van ons publiek, hopelijk tot volgend jaar!

De komende weken gaan ook wij even genieten van de zomervakantie, maar in het najaar zijn we weer terug in 't Wapen van Marion in Oostvoorne! Houd onze agenda in de gaten voor de geplande optredens.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert brandweermuseum op 30 juni

Zaterdagavond 26 mei was het eerste concert in de reeks van zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Muziekvereniging Voorne en Putten opende de concertreeks dit jaar. Na de successen van voorgaande jaren is er ook in 2018 weer een serie van deze populaire concerten in het gezellige museum.

De komende weken nemen de Sir Ollivers Band, het dagorkest Voorne Putten Rozenburg, de Delta Swing Bigband en muziekvereniging Sempre Crescendo ook weer plaats in het Brandweermuseum. Op zaterdagavond 30 juni mogen wij, de Sea Sound Big band, de serie concerten weer afsluiten.

Zaterdagavond 30 juni dus, zal de Sea Sound Big Band u laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Tot dan in Hellevoetsluis!

Geweldige avond samen met Popkoor Tintunes!

Na een lange tijd van voorbereiding was het zaterdag 26 mei dan eindelijk zover: het gezamenlijke concert van Popkoor Tintunes en de Sea Sound Big Band. Sportcomplex de Eendraght in Hellevoetsluis liep al snel gezellig vol met enthousiast publiek. Het was een geweldige avond met vele bekende nummers! Een aantal 'Sea Sound' nummers zoals 'Nine to Five', 'Fire' en 'de Wandelclub' kregen een bijzonder tintje door de samenwerking met het koor. Het koor straalde ook tijdens hun eigen nummers, begeleid door Vincent de Mulder op piano, zoals 'Let me entertain you' en 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder'. Dit alles onder leiding van Rob Catlender en Lauwrens van der Leer.

Ons eerstvolgende concert is op zaterdag 30 juni in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Vanaf 19.30 uur spelen wij traditiegetrouw op één van de zaterdagavondconcerten in de jaarlijkse reeks, georganiseerd door de gemeente Hellevoetsluis. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.