Nieuws

Geslaagde Dag van de Vrijwilliger in Hellevoetsluis

Ieder jaar worden in verschillende gemeentes de vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Vrijwilliger. In Hellevoetsluis vond dit evenement plaats op donderdagavond 7 december in het Droogdok Jan Blanken in de Hellevoetse Vesting. De Sea Sound Big Band mocht, afwisselend met het mannenkoor The Lighthouse Singers, de muzikale omlijsting vormen van deze avond. Ook onze vaste zangeres Viola van Es was er weer bij. Het was een mooie, drukbezochte avond waarbij veel vrijwilligerswerk aandacht kreeg.

Aanstaande zondag staat ons volgende optreden op de planning. Vanaf 14.30 uur spelen we in de informele sfeer van Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Gezellig met een hapje en een drankje kunt u van ons Sea Sound repertoire en kerstrepertoire genieten. Toegang is gratis. Tot zondag!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zondag 10 december: Hotel van Marion

Na onze geslaagde optredens in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion afgelopen voorjaar, staan voor de komende periode weer twee optredens gepland. Het eerste optreden vindt plaats op zondag 10 december, het tweede op zondag 28 januari 2018. Beide optredens beginnen om 14.30 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur.

Op zondag 10 december zal naast ons gebruikelijke Sea Sound repertoire ook nog een kerstnootje te horen zijn. De zang is weer in handen van onze vaste zangeres Viola van Es. Het belooft weer een muzikale middag te worden, met voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot de 10e!

Mooi optreden in de Ontmoeting

De Ontmoeting, een bijzonder gebouw in Rozenburg, was afgelopen zaterdag het decor van ons concert. In een gezellig drubezochte zaal speelde de Sea Sound Big Band haar welbekende repertoire onder leiding van Rob Catlender. De zang was in handen van Marlou Vriens. Ons eerstvolgende publiek toegankelijke optreden is op zondag 10 december in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. We spelen dan van 14.30 tot 17.00 uur.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zangeres Marlou Vriens in De Ontmoeting!

Voor velen van jullie zal de naam Marlou Vriens bekend in de oren klinken. Zij is één van de oud-zangeressen van de Sea Sound Big Band. In de periode van 2006 tot en met 2011 zong zij, samen met drie andere zangeressen, het welbekende Sea Sound repertoire.

Behalve zangeres is Marlou ook pianiste en songwriter. Met haar eigen band 'Marlou', bestaande uit Marlou, Pieter Danz, Erwin Huigen en Jeroen Danz worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen. Dit jaar bracht de band haar eerste EP, 'Long Way Home', uit. Verder is Marlou werkzaam als zangdocent op het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar zij zelf ook haar opleiding volgde, en het Fontys conservatorium in Tilburg.

Nadat zij afgelopen september in Almere weer een keer zong met de Sea Sound Big Band, is ook aanstaande zaterdag de zang in handen van Marlou tijdens ons concert in Muziektheater de Ontmoeting in Rozenburg. Kaartjes voor dit concert kunnen nog gereserveerd worden via de website van het theater. Let op: de kaartjes dienen contant te worden afgerekend op de avond zelf.

Zaterdag 25 november | Muziektheater De Ontmoeting | Aanvang 20.00 uur | Zaal open 19.30 uur | Toegang €7,50

Muziek in theater de Ontmoeting!

Na een mooie zomerperiode is de herfst nu toch echt begonnen. Op zaterdagavond 25 november vindt ons eerste najaarsconcert plaats in Rozenburg. Wij treden op in Muziektheater de Ontmoeting, een bijzonder gebouw dat voorheen dienst deed als kerk maar tegenwoordig alle faciliteiten van een muziektheater biedt.

Het optreden begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. De toegang voor deze avond bedraagt €7,50 per persoon. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website van het theater en kunnen op de avond zelf contant worden afgerekend.

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hopen u allen te zien op zaterdag 25 november in Rozenburg!

In het zonnetje in Almere!

Alweer voor de vierde keer op rij mocht de Sea Sound Big Band optreden tijdens de Midland Classic Show, een jaarlijks grootst opgezet oldtimerevenement in het centrum van Almere. Zangeres Marlou Vriens verzorgde tijdens dit optreden de zang. Mede dankzij het mooie weer en de drukte in de stad was het weer een geslaagde middag!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Midland Classic Show 2017

Op zondag 24 september a.s. vindt voor de 17de keer de Midland Classic Show plaats in het bruisende Almere Centrum, georganiseerd door Stichting Vriendenkring Klassiekers. Bij dit groots opgezette oldtimer evenement zijn al jarenlang meer dan 200 automobielen betrokken. Ook motoren en klassieke brommers zijn van harte welkom!

's Ochtends verzamelen de deelnemers in Almere Centrum voor een verrassende puzzelrit. Bij terugkomst van de puzzelrit worden de klassieke auto's tentoongesteld in het stadscentrum, dat in het teken staat van diverse acts en live muziek. Eén van de onderdelen hiervan is het optreden van de Sea Sound Big Band. Op de landenpleinen worden de klassieke auto's per land van herkomst en per merk tentoongesteld. Ook zijn er foodtrucks en stalletjes met landenproducten aanwezig.

Dit groots opgezette oldtimerevenement belooft weer een gezellige dag te worden. Wij spelen de hele middag van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Stadhuisplein. U bent van harte welkom om te komen genieten van de mooie oldtimers en de gezellige sfeer in Almere Centrum! Meer informatie over de Midland Classic Show en de locatie kunt u hier vinden.

Unieke ervaring orgel en bigband

Op vrijdagavond 15 september vond een bijzonder en uniek concert plaats in de Sint-Catharijnekerk in Brielle: een samenwerking tussen organist Leendert Verduijn en de Sea Sound Big Band. Voor beide partijen was ruimte voor hun eigen muziekstukken, maar ook twee gezamenlijke stukken werden opgevoerd. Het was een bijzondere ervaring en een geweldige avond!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.