Nieuws

Bigband versus Orgel op 15 september!

In het jaar dat de Brielse Sint-Catharijnekerk 600 jaar bestaat, vindt op vrijdagavond 15 september 2017 een bijzonder concert plaats in deze kerk: een gezamenlijk concert met organist Leendert Verduijn en de Sea Sound Big Band. Het concert wordt georganiseerd door de 35-jarige Culturele Commissie ‘Sint-Catharijne’.

Leendert Verduijn, geboren in 1996, begon op zeer jonge leeftijd met orgelspelen. Vanaf zijn 9e levensjaar leerde hij het notenschrift lezen en op 12-jarige leeftijd nam hij orgellessen die hem voorbereidden op het toelatingsexamen conservatorium. In 2012 werd hij op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het Utrechts Conservatorium, waar hij gedurende één jaar studeerde. In juli 2013 werd Leendert toegelaten tot de orgelopleiding van het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ook volgde hij vele masterclasses. Als kerkorganist is Leendert verbonden aan de Hervormde gemeenten van Oudewater-Hekendorp en Sluipwijk. Op educatief gebied is hij actief als parttime Docent Muziek aan het Driestar College in Gouda en heeft hij samen met Mieke Glasbergen een groeiende lespraktijk voor orgel en piano in de omgeving van Bodegraven en Gouda. Leendert is lid van Ensemble Animé en speelt in diverse orgelbespelingen en concerten als solist en begeleider.

Voor de Sea Sound Big Band is het een eer om met deze jonge organist gezamenlijk op te treden op vrijdag 15 september. Speciaal voor dit concert is er een werk van Cesar Franck bewerkt door Rob Catlender voor bigband en kerkorgel. De première van dit stuk is op deze avond. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang voor deze avond is gratis. Mocht u een vrijwillige bijdrage willen geven, is daar na afloop van het concert gelegenheid voor. Wij hopen u allen te zien in Brielle!

Zomerfeest Tinte 2017

Het Zomerfeest Tinte is een jaarlijks terugkerend evenement in Tinte met vele activiteiten en optredens. Op zaterdag 8 juli was het de beurt aan de Sea Sound Big Band om het podium te betreden. Het was een zonnige en gezellige middag!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zaterdag 8 juli: Tintefeest!

Het Zomerfeest in Tinte wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Tinte 400. Dit jaar vindt het feest plaats op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8. De Sea Sound Big Band speelt op zaterdag 8 augustus van 17.15 tot 19.15 uur op het STC podium naast de grote tent.

De toegang voor het middagprogramma is gratis. Het feestterrein is gelegen aan de Lodderlandsedijk in Tinte (net buiten het dorp). U bent van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie over de locatie en het volledige programma van het Zomerfeest Tinte.

De Struytse Hoeck in de zon!

In het kader van Happy Happy Vaderdag trad de Sea Sound Big Band op 17 juni op in Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Naast onze eigen zangeres Viola van Es zong ook zanger Bart Kloosterhuis een setje met ons mee. Mede dankzij het mooie weer en de gezellige locatie was het een geweldige middag!

Ons eerstvolgende optreden is op zaterdag 8 juli tijdens het Zomerfeest Tinte. We spelen van 17.30 tot 19.30 op het feestterrein. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Happy Happy Vaderdag op 17 juni

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Daarom staat Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis zaterdag 17 juni volledig in het teken van Happy Happy Vaderdag. In het kader van deze dag speelt de Sea Sound Big Band tussen 12.00 en 16.00 uur op dit gezellige winkelcentrum. Uiteraard is dit optreden voor iedereen gratis toegankelijk.

BP Familiedag was een zonnig feestje!

De BP in de Europoort bestaat dit jaar 50 jaar. Dat werd onder andere gevierd met de familiedag op zaterdag 10 juni. De Sea Sound Big Band trad op tijdens deze gezellige en zonnige dag! Aanstaande zaterdag spelen we in Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellige avond in het Brandweermuseum

Op zaterdag 27 mei speelde de Sea Sound Big Band, net als de afgelopen jaren, weer in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Het was weer een drukbezochte, gezellige en muzikale avond, waarbij we voor het eerst in onze nieuwe outfit speelden!

Ons eerst volgende openbare optreden is op zaterdagmiddag 17 juni in Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via onze website en Facebook pagina. Hopelijk zien we u dan weer!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellig optreden in Oostvoorne

Na ons geslaagde optreden afgelopen maart, speelde de Sea Sound Big Band op zondag 21 mei voor de tweede keer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Het was weer een gezellige middag!

Mocht u ons gemist hebben, aanstaande zaterdag - 27 mei - spelen wij vanaf 19.30 uur in of bij het Brandweermuseum in Hellevoetsluis! Met mooi weer spelen we buiten, met minder mooi weer spelen we in het museum. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.