Nieuws

Happy Happy Vaderdag op 17 juni

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Daarom staat Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis zaterdag 17 juni volledig in het teken van Happy Happy Vaderdag. In het kader van deze dag speelt de Sea Sound Big Band tussen 12.00 en 16.00 uur op dit gezellige winkelcentrum. Uiteraard is dit optreden voor iedereen gratis toegankelijk.

BP Familiedag was een zonnig feestje!

De BP in de Europoort bestaat dit jaar 50 jaar. Dat werd onder andere gevierd met de familiedag op zaterdag 10 juni. De Sea Sound Big Band trad op tijdens deze gezellige en zonnige dag! Aanstaande zaterdag spelen we in Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellige avond in het Brandweermuseum

Op zaterdag 27 mei speelde de Sea Sound Big Band, net als de afgelopen jaren, weer in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Het was weer een drukbezochte, gezellige en muzikale avond, waarbij we voor het eerst in onze nieuwe outfit speelden!

Ons eerst volgende openbare optreden is op zaterdagmiddag 17 juni in Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via onze website en Facebook pagina. Hopelijk zien we u dan weer!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellig optreden in Oostvoorne

Na ons geslaagde optreden afgelopen maart, speelde de Sea Sound Big Band op zondag 21 mei voor de tweede keer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Het was weer een gezellige middag!

Mocht u ons gemist hebben, aanstaande zaterdag - 27 mei - spelen wij vanaf 19.30 uur in of bij het Brandweermuseum in Hellevoetsluis! Met mooi weer spelen we buiten, met minder mooi weer spelen we in het museum. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert brandweermuseum op 28 mei

Het begint alweer wat mooier weer te worden, en dat betekent dat de zomer in aantocht is. Bij de zomer van Hellevoetsluis horen traditiegetrouw de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum! Ook voor dit jaar heeft de organisatie weer een aantal mooie concerten op het programma.

Na het openingsconcert van Sempre Crescendo op 20 mei, is het op zaterdag 27 mei de beurt aan de Sea Sound Big Band om in het Brandweermuseum plaats te nemen en u te laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het concert is gratis toegankelijk voor iedereen. Tot ziens op zaterdagavond 27 mei in Hellevoetsluis!

Optreden 21 mei in Oostvoorne

Na ons geslaagde optreden in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion afgelopen maart, staat opnieuw een optreden op deze gezellige locatie gepland. Op zondag 21 mei speelt de Sea Sound Big Band van 14.30 tot ongeveer 17.00 uur in van Marion in Oostvoorne.

Het belooft weer een muzikale middag te worden, met voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot de 21e!

Optreden in Stuifakkers

Op maandagavond 27 maart mochten wij de ouderen van Westvoorne een muzikale avond bezorgen tijdens ons jaarlijkse optreden in de Stuifakkers in Rockanje. Het was weer een gezellig avond!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Geslaagd optreden in 't Wapen van Marion

Op zondag 19 maart speelden wij op een voor ons nieuwe locatie: Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Tijdens dit optreden was freelance gitarist Daniël Yves Dudok onze gastsolist, die er samen met de Sea Sound Big Band een heerlijke Jazz & Bigband middag van maakte. Het was gezellig druk. Het team van 't Wapen van Marion, bedankt voor de gastvrijheid!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.