Nieuws

Optreden in Stuifakkers

Op maandagavond 27 maart mochten wij de ouderen van Westvoorne een muzikale avond bezorgen tijdens ons jaarlijkse optreden in de Stuifakkers in Rockanje. Het was weer een gezellig avond!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Geslaagd optreden in 't Wapen van Marion

Op zondag 19 maart speelden wij op een voor ons nieuwe locatie: Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Tijdens dit optreden was freelance gitarist Daniël Yves Dudok onze gastsolist, die er samen met de Sea Sound Big Band een heerlijke Jazz & Bigband middag van maakte. Het was gezellig druk. Het team van 't Wapen van Marion, bedankt voor de gastvrijheid!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zondag 19 maart in 't Wapen van Marion

Gelukkig zijn wij erin geslaagd om voor ons geplande optreden op 19 maart een nieuwe locatie te vinden. Wij spelen van 14.30 tot 17.00 uur in het restaurant van Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne.

Zoals al eerder aangekondigd zal gitarist Daniël Yves Dudok als gastsolist in de schijnwerpers staan. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we kijken al uit naar deze middag. Het belooft een mooi en bijzonder optreden te worden.

U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot dan!

Update optreden 19 maart

Helaas bereikte ons geheel onverwachts het nieuws dat Hotel Brasserie 'De Nymph' in Brielle per 1 maart haar deuren sluit. Wij vinden het zeer vervelend voor alle betrokkenen, in het bijzonder Sven en Esther. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier opgetreden in jullie gezellige brasserie. Bedankt voor de gastvrijheid en de mooie samenwerking! Jullie zullen gemist worden in het culturele leven van Brielle.

Ons geplande optreden van zondag 19 maart zal hierdoor geen doorgang vinden in 'De Nymph'. We proberen dit optreden alsnog door te laten gaan op een andere locatie. Zodra wij hier meer informatie over hebben, houden wij u op de hoogte.

Gitarist Daniël te gast op 19 maart

Het voorjaar komt alweer in zicht, en dat betekent ook dat onze reeks concerten in Brasserie Hotel ‘De Nymph’ in Brielle weer wordt voortgezet. Ons eerste optreden staat gepland voor zondag 19 maart. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, zal tijdens dit optredens een gastsolist centraal staan die er samen met ons een gezellige en muzikale middag van zal maken. Deze keer is dat gitarist Daniël Yves Dudok.

Daniël Yves Dudok is een jonge freelance gitarist die vele stijlen beheerst. Hij heeft al van vele projecten deel mogen uitmaken, waaruit hij veel inspiratie en ervaring heeft opgedaan. Zo werd hij in 2013 gevraagd voor The European Jazz Orchestra, waarmee hij een maand lang een tour door Europa maakte met een repertoire bestaande uit Jazz, Pop en Soul. Een aantal jaar eerder werd Daniël al aangenomen bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest o.l.v Benjamin Herman. Daarna ging het snel en speelde hij in steeds meer bands: The Shepherds, The Royal Sisters, Shariffa Indiana, Freazzp, AnotherFunkCollective, theatervoorstellingen Dan LeFay, Matt Bianco en Tom Browne.

Daniël studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag op de Jazzafdeling waar hij zowel zijn Bachelor als Master behaalde. Daar werd hij al vele malen gevraagd om als gitarist en soms backing vocalist te functioneren in bands. Tijdens zijn Masterstudie heeft Daniël zich gespecialiseerd in Soul muziek. Hij wilde een brug slaan tussen de Jazzwereld en de diepgaande stijl Soul. Als freelance gitarist is Daniël’s doel om vele projecten aan te nemen en hiervan te leren, hierbij steeds gebruikmakend van een snufje Soul/Jazz met eigen interpretatie.

De Sea Sound Big Band kijkt al uit naar de samenwerking met deze jonge en ambitieuze gitarist. Het belooft een mooi en bijzonder optreden te worden op zondag 19 maart. U bent van harte welkom in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Het optreden begint om 14.30 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis. Tot dan!

René bedankt!

Zondag 11 december was ons jaarlijkse kerstoptreden in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Dit jaar was het een speciaal optreden, omdat dit het laatste optreden was met onze pianist René de Bot. Na 28 jaar heeft medeoprichter, vaste pianist en huidig voorzitter René besloten om de Sea Sound Big Band vaarwel te zeggen en zijn vrije tijd anders in te richten. Natuurlijk hoort bij een laatste optreden iets speciaals: René kreeg van onze band een fotoalbum met 28 jaar aan mooie herinneringen, een schilderij gemaakt door saxofonist Marten Saan en samen met het publiek hebben we voor René gezongen. Het was een mooie middag. Bedankt voor alles, René!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Vacature: pianist/toetsenist

Wij zijn op zoek naar een pianist/toetsenist voor onze bigband.

Ben jij pianist en zou je het leuk vinden om bij onze band te komen spelen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06 54974462.

Vier Kerst met de SSBB

De decembermaand komt alweer dichtbij, en dat betekent altijd veel gezelligheid! Op zondag 11 december spelen wij in Brasserie Hotel 'De Nymph'. Tijdens dit optreden zal, naast ons eigen bigband repertoire, ook ons kerstrepertoire aan bod komen.

U bent van harte welkom in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. We spelen van van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur in.Tot dan!