Nieuws

Gezellige drukte in Almere

Het is inmiddels een jaarlijks optreden geworden, de Midland Classic Show in Almere. Op zondag 25 september traden wij op tijdens dit altijd gezellige oldtimerfestival in Almere. Het was net als vorige jaren een mooie dag met veel bezoekers en natuurlijk veel oldtimers. Een geslaagd optreden dus!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Midland Classic Show 2016

Op zondag 25 september a.s. vindt de 16de Midland Classic Show plaats in het bruisende Almere Centrum, georganiseerd door Stichting Vriendenkring Klassiekers. Dit groots opgezette oldtimerevenement belooft weer een gezellige dag te worden. Traditiegetrouw rijden klassieke auto’s en motorfietsen tijdens deze dag een puzzelrit door een mooie omgeving, waarbij na afloop diverse prijzen en de felbegeerde prijzenbeker uitgereikt worden.

Er zijn diverse randactiviteiten waaronder de livemuziek verzorgd door de Sea Sound Big Band, de kermis, het stoomtreintje en ander kindervermaak en de gezellige streekparade waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt van streekproducten. De winkels en restaurants in Almere Centrum zijn de gehele dag geopend, zodat u zich ook daar kunt vermaken. Wij verwachten dit jaar weer een grote publieke belangstelling.

Wij spelen de hele middag van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Stadhuisplein. U bent van harte welkom om te komen genieten van de mooie oldtimers en de gezellige sfeer in Almere Centrum! Meer informatie over de Midland Classic Show en de locatie kunt u hier vinden.

Drukte in het brandweermuseum

Traditiegetrouw trad de Sea Sound Big Band weer op tijdens een van de zaterdagavondconcerten in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Op zaterdagavond 25 juni betraden wij dit altijd gezellige podium in de vesting van Hellevoetsluis. We brachten ons gebruikelijke repertoire ten gehore, maar ook een aantal nieuwe nummers. Net als vorig jaar was het gezellig druk en was het een mooie avond. Wij hebben ervan genoten!

Ons volgende optreden staat ook al in de agenda. We spelen op zondag 25 september tijdens de Midland Classic Show in Almere. Ook dit is zeker een leuke aanrader voor een gezellige en sfeervolle dag. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zaterdag 25 juni: Brandweermuseum!

Inmiddels is het een traditie geworden: de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Ook voor de komende periode staan er weer een aantal gezellige concerten op het programma.

Op zaterdag 25 juni is het de beurt aan de Sea Sound Big Band om in het Brandweermuseum plaats te nemen en u te laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Graag zien wij u zaterdagavond 25 juni in Hellevoetsluis!

Raoul Garcia Vao in 'De Nymph'

Het was alweer de laatste keer in Brasserie Hotel 'De Nymph' voordat de zomerperiode begint. Op zondag 15 mei 2016 trad de Sea Sound Big Band op in deze altijd gezellige brasserie, met als gastsolist trompettist Raoul Garcia Vao. Raoul speelde het hele optreden mee met onze trompetsectie, maar had uiteraard ook veel solo's. Een aantal nummers werd gespeeld door een combo van trompet, piano, gitaar, basgitaar en drums. Het was weer een gezellige middag en we hebben genoten van de mooie klanken van Raoul.

De volgende optredens in Brasserie Hotel 'De Nymph' zullen plaatsvinden in het najaar. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de recente informatie hierover! Maar eerst zien we u graag in het Brandweermusueum in Hellevoetsluis op zaterdag 25 juni vanaf 19.30 uur. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Raoul Garcia Vao op eerste Pinksterdag

Op eerste Pinksterdag, 15 mei, speelt de Sea Sound Big Band weer in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Ook voor dit optreden hebben wij een gastsolist bereid gevonden om er samen met ons een gezellige en vooral muzikale middag van te maken. Op 15 mei is dat trompettist Raoul Garcia Vao.

Raoul Garcia Vao begon op 9-jarige leeftijd met trompet spelen. Hij komt uit een muzikale famile waarbij jazzmuziek de rode draad is. Na het behalen van het A-examen op de plaatselijke muziekschool voert zijn ambitie om professioneel trompettist te worden hem naar de Havo voor Muziek en Dans te Rotterdam en vervolgens naar het Rotterdams Conservatorium. Hij volgt gedurende deze periode lessen bij Jarmo Hoogendijk, Ad van Zon, Toon de Gouw, Wim Both en Eric Vloeimans. In 2001 rondt hij zijn studie af aan het Rotterdams Conservatorium. Hij speelt o.a. bij The Young Sinatras, The Slickpit, Darius Dante en de Fernando Lewis Band. En aanstaande zondag is hij te gast bij de Sea Sound Big Band!

Het belooft weer een mooi optreden te worden, dus kom gezellig luisteren! Het is het laatste optreden in 'De Nymph' voor de zomer begint, dus dit mag u natuurlijk niet missen! Wij zien u graag vanaf 14.30 uur in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 te Brielle. Het optreden duurt ongeveer tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Met Aad Smit in De Nymph

Zondag 17 april was het dan eindelijk zover. We speelden weer in Brasserie Hotel 'De Nymph'. Na een tijdje weggeweest te zijn, was het weer als vanouds. Als gastzanger hadden we deze keer een echte Briellenaar uitgenodigd: Aad Smit. Hij zong de gebruikelijke bigband nummers die u van ons gewend bent, zoals 'Fly me to the moon', 'Almost like being in love' en 'Mean to me'. Al met al was het een gezellige en muzikale middag. Wij hebben er erg van genoten.

Ook volgende maand mogen we weer te gast zijn bij Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Op eerste Pinksterdag, 15 mei, spelen we van 14.30 uur tot 17.00 uur in deze altijd gezellig brasserie aan de Voorstraat 45. Zet het vast in de agenda, dan zien we u dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellige fair in Klaaswaal

Alweer voor de derde keer op rij organiseerde restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal de voorjaarsfair met allerlei leuke kraampjes. Ook de Sea Sound Big Band speelde dit jaar zowel op zaterdag 9 als zondag 10 april als muzikale omlijsting van dit evenement. We hebben weer genoten van het weer, de goede sfeer en de gezelligheid. Het was weer een geslaagd optreden.

Ons eerstvolgende optreden staat alweer gepland voor aanstaande zondag, 17 april, in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. De Brielse zanger Aad Smit zal dan te gast zijn. We zien u graag vanaf 14.30 uur aan de Voorstraat 45 te Brielle.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.