Nieuws

Zaterdag 25 juni: Brandweermuseum!

Inmiddels is het een traditie geworden: de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Ook voor de komende periode staan er weer een aantal gezellige concerten op het programma.

Op zaterdag 25 juni is het de beurt aan de Sea Sound Big Band om in het Brandweermuseum plaats te nemen en u te laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Graag zien wij u zaterdagavond 25 juni in Hellevoetsluis!

Raoul Garcia Vao in 'De Nymph'

Het was alweer de laatste keer in Brasserie Hotel 'De Nymph' voordat de zomerperiode begint. Op zondag 15 mei 2016 trad de Sea Sound Big Band op in deze altijd gezellige brasserie, met als gastsolist trompettist Raoul Garcia Vao. Raoul speelde het hele optreden mee met onze trompetsectie, maar had uiteraard ook veel solo's. Een aantal nummers werd gespeeld door een combo van trompet, piano, gitaar, basgitaar en drums. Het was weer een gezellige middag en we hebben genoten van de mooie klanken van Raoul.

De volgende optredens in Brasserie Hotel 'De Nymph' zullen plaatsvinden in het najaar. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de recente informatie hierover! Maar eerst zien we u graag in het Brandweermusueum in Hellevoetsluis op zaterdag 25 juni vanaf 19.30 uur. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Raoul Garcia Vao op eerste Pinksterdag

Op eerste Pinksterdag, 15 mei, speelt de Sea Sound Big Band weer in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Ook voor dit optreden hebben wij een gastsolist bereid gevonden om er samen met ons een gezellige en vooral muzikale middag van te maken. Op 15 mei is dat trompettist Raoul Garcia Vao.

Raoul Garcia Vao begon op 9-jarige leeftijd met trompet spelen. Hij komt uit een muzikale famile waarbij jazzmuziek de rode draad is. Na het behalen van het A-examen op de plaatselijke muziekschool voert zijn ambitie om professioneel trompettist te worden hem naar de Havo voor Muziek en Dans te Rotterdam en vervolgens naar het Rotterdams Conservatorium. Hij volgt gedurende deze periode lessen bij Jarmo Hoogendijk, Ad van Zon, Toon de Gouw, Wim Both en Eric Vloeimans. In 2001 rondt hij zijn studie af aan het Rotterdams Conservatorium. Hij speelt o.a. bij The Young Sinatras, The Slickpit, Darius Dante en de Fernando Lewis Band. En aanstaande zondag is hij te gast bij de Sea Sound Big Band!

Het belooft weer een mooi optreden te worden, dus kom gezellig luisteren! Het is het laatste optreden in 'De Nymph' voor de zomer begint, dus dit mag u natuurlijk niet missen! Wij zien u graag vanaf 14.30 uur in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 te Brielle. Het optreden duurt ongeveer tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Met Aad Smit in De Nymph

Zondag 17 april was het dan eindelijk zover. We speelden weer in Brasserie Hotel 'De Nymph'. Na een tijdje weggeweest te zijn, was het weer als vanouds. Als gastzanger hadden we deze keer een echte Briellenaar uitgenodigd: Aad Smit. Hij zong de gebruikelijke bigband nummers die u van ons gewend bent, zoals 'Fly me to the moon', 'Almost like being in love' en 'Mean to me'. Al met al was het een gezellige en muzikale middag. Wij hebben er erg van genoten.

Ook volgende maand mogen we weer te gast zijn bij Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Op eerste Pinksterdag, 15 mei, spelen we van 14.30 uur tot 17.00 uur in deze altijd gezellig brasserie aan de Voorstraat 45. Zet het vast in de agenda, dan zien we u dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellige fair in Klaaswaal

Alweer voor de derde keer op rij organiseerde restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal de voorjaarsfair met allerlei leuke kraampjes. Ook de Sea Sound Big Band speelde dit jaar zowel op zaterdag 9 als zondag 10 april als muzikale omlijsting van dit evenement. We hebben weer genoten van het weer, de goede sfeer en de gezelligheid. Het was weer een geslaagd optreden.

Ons eerstvolgende optreden staat alweer gepland voor aanstaande zondag, 17 april, in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. De Brielse zanger Aad Smit zal dan te gast zijn. We zien u graag vanaf 14.30 uur aan de Voorstraat 45 te Brielle.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Een echte Briellenaar in De Nymph

De voorjaarsconcerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle gaan weer van start! Ons eerstvolgende optreden vindt plaats op zondag 17 april. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, is er ook dan weer een gastsolist van de partij. Deze keer staat gastzanger Aad Smit in de schijnwerpers.

Voor de echte Briellenaren onder ons zal de naam Aad Smit niet onbekend zijn. Geboren in 1944 en opgegroeid in Brielle, wist Aad J. Smit al vroeg dat hij gemaakt was voor de muziek. Vanaf zijn vroege jeugd speelde hij in diverse bands en formaties, van kwartet tot bigband. Zelfs de Sea Sound Big Band was ooit de band waar hij gitaar speelde! Ook voor ons een oude bekende dus. Naast gitarist is Aad ook vocalist. Verder was Aad actief in de modebranche en kent u hem als de eigenaar en oprichter van Buda Modestudio, Adriano Men en Adriano Women. Nog steeds musiceert hij met heel veel plezier! Wij zijn dan ook blij dat Aad ons vocaal komt versterken bij ons optreden in De Nymph.

U bent van harte welkom in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Het optreden begint om 14.30 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis. Tot dan!

Voorjaarsfair op 9 en 10 april

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal in het weekend van 9 en 10 april een voorjaarsfair. Het hele terrein rondom de boerderij wordt omgetoverd tot een fair met o.a. woon- en tuindecoratie, brocante, ambachtelijke producten, kaasproeverij & workshops. Er is ook een horeca-plein met heerlijke hapjes en drankjes. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Voor ieder wat wils dus! De fair is op 9 én 10 april van 11.00 tot 17.00 uur voor iedereen toegankelijk.

Bij een fair hoort natuurlijk ook live-muziek, dus speelt de Sea Sound Big Band ook dit jaar weer op de fair. We spelen beide dagen van 13.00 tot 16.00 uur. Bij mooi weer is er een podium buiten, bij slecht weer is er gelegenheid om binnen te spelen. We gaan een gezellige middag tegemoet en hopen dat u ook komt! Tot dan!

Adresgegevens:
De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal
www.dekoningshoeve.nl

Trompettisen gezocht!

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een 1e en een 2e trompettist! Ben jij een trompettist en heb je graag het muzikale hoogste woord? Heb je affiniteit met improviseren en zou je onze trompetsectie graag willen versterken? Voor vragen en interesse, neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06 54974462.