Nieuws

Een echte Briellenaar in De Nymph

De voorjaarsconcerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle gaan weer van start! Ons eerstvolgende optreden vindt plaats op zondag 17 april. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, is er ook dan weer een gastsolist van de partij. Deze keer staat gastzanger Aad Smit in de schijnwerpers.

Voor de echte Briellenaren onder ons zal de naam Aad Smit niet onbekend zijn. Geboren in 1944 en opgegroeid in Brielle, wist Aad J. Smit al vroeg dat hij gemaakt was voor de muziek. Vanaf zijn vroege jeugd speelde hij in diverse bands en formaties, van kwartet tot bigband. Zelfs de Sea Sound Big Band was ooit de band waar hij gitaar speelde! Ook voor ons een oude bekende dus. Naast gitarist is Aad ook vocalist. Verder was Aad actief in de modebranche en kent u hem als de eigenaar en oprichter van Buda Modestudio, Adriano Men en Adriano Women. Nog steeds musiceert hij met heel veel plezier! Wij zijn dan ook blij dat Aad ons vocaal komt versterken bij ons optreden in De Nymph.

U bent van harte welkom in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Het optreden begint om 14.30 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis. Tot dan!

Voorjaarsfair op 9 en 10 april

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal in het weekend van 9 en 10 april een voorjaarsfair. Het hele terrein rondom de boerderij wordt omgetoverd tot een fair met o.a. woon- en tuindecoratie, brocante, ambachtelijke producten, kaasproeverij & workshops. Er is ook een horeca-plein met heerlijke hapjes en drankjes. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Voor ieder wat wils dus! De fair is op 9 én 10 april van 11.00 tot 17.00 uur voor iedereen toegankelijk.

Bij een fair hoort natuurlijk ook live-muziek, dus speelt de Sea Sound Big Band ook dit jaar weer op de fair. We spelen beide dagen van 13.00 tot 16.00 uur. Bij mooi weer is er een podium buiten, bij slecht weer is er gelegenheid om binnen te spelen. We gaan een gezellige middag tegemoet en hopen dat u ook komt! Tot dan!

Adresgegevens:
De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal
www.dekoningshoeve.nl

Trompettisen gezocht!

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een 1e en een 2e trompettist! Ben jij een trompettist en heb je graag het muzikale hoogste woord? Heb je affiniteit met improviseren en zou je onze trompetsectie graag willen versterken? Voor vragen en interesse, neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06 54974462.

Happy New Year!

2015... Het was een mooi jaar met veel leuke optredens! Wij hebben ervan genoten. We wensen u een mooi, gelukkig en muzikaal 2016 waarin u natuurlijk weer snel van ons hoort!

Merry Christmas!

Ho Ho Ho!

Op zondag 13 december vond ons jaarlijkse kerstoptreden in Brasserie Hotel De Nymph plaats. Voor de pauze stond ons reguliere repertoire op het programma, na de pauze was het tijd voor onze kerststukken. Zelfs de kerstman kwam even gezellig langs! Het was een gezellig drukke middag en een zeer geslaagd optreden. Fijne feestdagen!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Koninklijk Instituut voor de Marine

Op vrijdag 20 november speelden wij tijdens het jaarlijkse Winterbal op het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder. Dit bal werd georganiseerd voor en door Adelborsten, officieren in opleiding bij de Marine.

Herfst in 'De Nymph'

Een nieuw seizoen, een nieuwe reeks concerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Op zondag 1 november was ons eerste optreden. Met een heerlijk herfstzonnetje en een gezellige sfeer in de brasserie was het weer een geslaagd optreden. Wij hebben ervan genoten!

Wij hopen u op zondag 13 december weer te zien in Brielle bij ons tweede optreden, dat grotendeels gevuld zal worden met ons kerstprogramma. U bent van harte welkom vanaf 14.30 in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.