Nieuws

Bigband in De Stuifakkers

Ons jaarlijkse concert in Woonzorgcentrum De Stuifakkers in Rockanje, dit jaar op maandag 12 oktober, was weer een groot succes. Het was een gezellige avond en een muzikaal optreden voor de bewoners van De Stuifakkers en alle ouderen van Westvoorne.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Geslaagd optreden in Almere!

Net als vorig jaar trad de Sea Sound Big Band op tijdens de jaarlijkse Midland Classic Show in Almere op zondag 27 september. Op het Stadhuisplein, waar alle 250 oldtimers terugkeerden na een puzzelrit, waren wij de muzikale omlijsting van het evenement. Dankzij het heerlijke weer en de goede organisatie was het weer erg druk en kunnen we spreken van een zeer geslaagd optreden. Misschien tot volgend jaar!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Oldtimers in Almere op 27 september!

Op zondag 27 september 2015 organiseert de Vriendenkring Klassiekers weer een groots olditmer-evenement in Almere: de Midland Classic Show. Net als vorig jaar speelt de Sea Sound Big Band op het podium op het Stadhuisplein als muzikale omlijsting van dit gezellige evenement. Ons optreden duurt van ongeveer 12.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens ons optreden zullen diverse klassieke auto's en motorfietsen naar het Stadhuisplein komen ter afsluiting van een puzzelrit. U bent natuurlijk van harte welkom om te komen genieten van de mooie oldtimers, de gezellig sfeer en onze Sea Sound muziek! Tot zondag de 27e!

Meer informatie over de Midland Classic Show en de locatie kunt u hier vinden.

Gezelligheid in het brandweermuseum

Net als de afgelopen jaren speelde de Sea Sound Big Band tijdens een van de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum. Op 27 juni was het onze beurt. Dat was gelukkig ook bekend bij ons publiek: het was gezellig druk en er was een goede sfeer. De gebruikelijke Sea Sound nummers werden gespeeld, waaronder ook het nummer 'Fire', speciaal door Rob Catlender gearrangeerd voor onze dvd die we in 2012 hebben opgenomen in het Brandweermuseum.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert in het brandweermuseum!

Ze horen bij de zomer van Hellevoetsluis: de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een zeer gevarieerd  programma in juni en juli.

Op 27 juni zal de Sea Sound Big Band in het Brandweermuseum plaatsnemen en u laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Graag zien wij u zaterdagavond 27 juni in Hellevoetsluis!

Met Bart in 'De Nymph'

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover: ons optreden met Bart Kloosterhuis in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Bart Kloosterhuis is een zanger die de laatste tien jaar als (gast)zanger met verschillende bigbands heeft gewerkt en nu was het tijd voor de Sea Sound Big Band. Ondanks het mooie weer was er weer een enthousiast publiek. We hebben genoten van ons publiek en natuurlijk van onze gastzanger Bart.

Voorlopig was dit even ons laatste optreden in Brasserie Hotel De Nymph. Hopelijk zien we u in het najaar weer terug in Brielle, maar intussen kunt u komende zomer ook van ons genieten op verschillende locaties, waaronder het Brandweermuseum in Hellevoetsluis op 27 juni. Zie ook onze agenda op de website. Hopelijk tot ziens op een van onze volgende optredens!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Een voorjaarszonnetje op de voorjaarsfair!

In het weekend van 18 en 19 april organiseerde restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal voor de tweede keer een voorjaarsfair met o.a. woon- en tuindecoratie, brocante, ambachtelijke producten, kaasproeverij & workshops. Op zondag 19 april trad de Sea Sound Big Band op tijdens deze fair. Gelukkig werkte het weer mee: het zonnetje scheen lekker en het optreden kon buiten plaatsvinden. Het was een erg geslaagd optreden en wij hebben er van genoten.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Bart Kloosterhuis op 17 mei

Ons optreden in Brasserie Hotel 'De Nymph' op 19 april is verplaatst i.v.m. ons optreden in Klaaswaal!

Op 17 mei speelt de Sea Sound Big Band in Brasserie Hotel ‘De Nymph’ in Brielle. Net als de vorige optredens in deze altijd gezellige brasserie, zal er ook op 17 mei weer een gastsolist zijn.

Deze keer is zanger Bart Kloosterhuis te gast. Zijn zangstijl is die van de oude crooners en het American songbook. Bart werkt de laatste 10 jaar als (gast)zanger voor en met diverse bigbands zoals Big Band Texel, Big Band Crimpen, Big Band Barendrecht, Senioren Big Band Rotterdam, Biggles Big Band Amsterdam en nu dan met de Sea Sound Big Band!

U bent van harte welkom van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis. Tot dan!