Nieuws

Flamenco in De Nymph!

Op zondag 22 februari werd Brasserie Hotel 'De Nymph in Brielle omgetoverd tot een flamenco podium. De Sea Sound Big Band trad op met flamencogitarist Thijmen Sprakel als gastsolist. Een aantal bigband stukken hadden een echt flamenco-tintje gekregen door de toevoeging van Thijmen. Ook samen met onze zangeres Viola van Es bracht Thijmen een aantal stukken ten gehore. De Nymph was deze middag overvol met enthousiast publiek, die net zo hebben genoten als de bandleden zelf. Op naar ons volgende optreden op 15 maart, met gastsolist Vincent de Mulder op piano en hammond! Ook dat mag u natuurlijk niet missen!

Optreden met flamencogitarist op 22 februari

Op zondag 22 februari a.s. vindt ons eerst optreden van 2015 plaats in Brasserie Hotel De Nymph in Brielle. Tijdens dit optreden zal flamencogitarist Thijmen Sprakel in de schijnwerper staan als gastsolist.

Wie is Thijmen Sprakel?
Na een concert van Paco Pena te hebben bijgewoond in Carré in 1996 was duidelijk dat Thijmen Sprakel flamencogitarist wilde worden. Klassiek piano moest plaatsmaken voor de flamencogitaar. Thijmen heeft zijn 5-jarige flamencogitaarstudie op het Rotterdams conservatorium met succes afgerond onder de bezielende leiding van grootmeester Paco Pena. Masterclasses van Canizares, Chicuelo, Paco Serrano en Moraito hebben bijgedragen aan een veelzijdige benadering van de flamencogitaar.

Ons optreden met Thijmen belooft uniek en verrassend te worden. U bent van harte welkom op 22 februari van 14.30 uur tot 17.00 uur, de toegang is gratis. Brasserie Hotel De Nymph is gevestigd aan de Voorstraat 45 te Brielle. Tot dan!

Happy New Year!

Fijne kerstdagen!

Gezellige kerstsfeer in De Nymph

Op zondag 14 december was de kerstsfeer in Brasserie Hotel De Nymph compleet met kerstboom, kerstman en enthousiast publiek. Voor de pauze werden onze welbekende bigbandnummers ten gehore gebracht, na de pauze was het tijd voor ons kerstrepertoire. Het was een gezellige middag en een zeer geslaagd optreden. Wij wensen u fijne feestdagen toe!

Vrijwilligersdag Hellevoetsluis

Op zondag 7 december werd de Dag van de Vrijwilliger Hellevoetsluis georganiseerd in buurtcentrum de Oude Woelhoek in Nieuwenhoorn. Tijdens deze dag waren alle vrijwilligers welkom om te genieten van een middagje entertainment met de Sea Sound Big Band, een boerenkapel en een clown. Verschillende organisaties en vrijwilligers werden in het zonnetje gezet.

Tijdens dit optreden kwamen ook al een aantal bekende kerstnummers voorbij. Volgende week, zondag 14 december, staat ons optreden in Hotel Brasserie De Nymph in Brielle ook in het teken van Kerstmis. U bent welkom van 14.30, tot dan!

Optreden met Kerstballen

In de reeks concerten bij Brasserie Hotel de Nymph zal dit jaar ook een kerstconcert plaatsvinden. Op zondag 14 december staat ons optreden in het teken van Kerstmis. Het optreden is van 14.30 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. De Nymph is gevestigd aan de Voorstraat 45 in Brielle.

Kom gezellig luisteren en meeswingen in de altijd gezellige Nymph. Tot dan!

Dag van de Vrijwilliger 2014

De Dag van de Vrijwilliger wordt dit jaar op zondag 7 december gehouden in Buurtcentrum de Oude Woelhoek in Nieuwenhoorn. Vanaf 13.30 uur staan de deuren open en kunnen vrijwilligers in Hellevoetsluis op een programma rekenen voor jong en oud.

Ook kunt u tijdens deze Dag van de Vrijwilliger genieten van de Sea Sound Big Band. We zullen optreden van 13.30 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 15.30 uur.

Let op: Toegang alleen voor vrijwilligers!
Gratis kaartjes voor de Vrijwilligersdag zijn af te halen op de 2e etage van de bibliotheek in Hellevoetsluis tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Buurcentrum de Oude Woelhoek is gevestigd aan de Achterdorp 4, 3223 BA in Nieuwenhoorn (Hellevoetsluis).

Tot ziens op zondag 7 december!