Nieuws

Zangeres Chrisje Catlender te gast in View!

Graag stellen wij aan u voor: Chrisje Catlender, onze gastzangeres tijdens ons optreden in Beachclub View!

De 20-jarige Chrisje Catlender uit Brielle is een zangeres met een passie voor jazzmuziek. Haar gevoel voor muziek begon al op hele jonge leeftijd. "Wanneer mijn moeder vroeger voor mij zong viel ik meteen in slaap." Het was dan ook niet gek dat ze na de basisschool naar de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam ging, waar haar vader drie jaar lang ook haar muziekdocent was. Na de Havo vertrok ze naar Utrecht voor de studie zang aan het Conservatorium. Inmiddels zit ze alweer in haar laatste jaar van de bachelor in de richting jazz & pop. Voor Chrisje is het bijzonder, maar toch ook vertrouwd om met de Sea Sound Big Band te mogen optreden: "Mijn vader is al jaren dirigent van de Sea Sound Bigband en hij durfde het nu aan om mij als gastzangeres te vragen."

Chrisje zal tijdens ons optreden in Beachclub View in Rockanje de zang voor haar rekening nemen. Het belooft een gezellige, swingende middag te worden. U komt toch ook?

Zondag 23 september | Beachclub View | Tweede Slag Rockanje | 14:30 - 17:00 uur | Toegang gratis

Strandoptreden in Rockanje!

Momenteel zijn we nog even aan het genieten van onze zomervakantie, maar ons volgende optreden staat alweer gepland in de agenda. Op zondagmiddag 23 september spelen wij op het strand van Rockanje bij Beachclub View op de Tweede Slag.

Het zal zeker een gezellige, jazzy zondagmiddag gaan worden. Nieuwere stukken zullen worden afgewisseld met een aantal echte 'Sea Sound Big Band Golden Oldies'. Voor ieder wat wils dus! Het optreden begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis. Hopelijk tot 23 september op het strand van Rockanje!

Gezellige drukte tijdens warme zomeravond

Afgelopen zaterdag, 30 juni, was het aan ons de beurt om de serie zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis af te sluiten. Na een aantal weken met concerten van verschillende muziekorkesten, was het ook bij ons optreden weer gezellig druk, ondanks het mooie weer. Wij hebben weer genoten van deze avond en van ons publiek, hopelijk tot volgend jaar!

De komende weken gaan ook wij even genieten van de zomervakantie, maar in het najaar zijn we weer terug in 't Wapen van Marion in Oostvoorne! Houd onze agenda in de gaten voor de geplande optredens.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert brandweermuseum op 30 juni

Zaterdagavond 26 mei was het eerste concert in de reeks van zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Muziekvereniging Voorne en Putten opende de concertreeks dit jaar. Na de successen van voorgaande jaren is er ook in 2018 weer een serie van deze populaire concerten in het gezellige museum.

De komende weken nemen de Sir Ollivers Band, het dagorkest Voorne Putten Rozenburg, de Delta Swing Bigband en muziekvereniging Sempre Crescendo ook weer plaats in het Brandweermuseum. Op zaterdagavond 30 juni mogen wij, de Sea Sound Big band, de serie concerten weer afsluiten.

Zaterdagavond 30 juni dus, zal de Sea Sound Big Band u laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Tot dan in Hellevoetsluis!

Geweldige avond samen met Popkoor Tintunes!

Na een lange tijd van voorbereiding was het zaterdag 26 mei dan eindelijk zover: het gezamenlijke concert van Popkoor Tintunes en de Sea Sound Big Band. Sportcomplex de Eendraght in Hellevoetsluis liep al snel gezellig vol met enthousiast publiek. Het was een geweldige avond met vele bekende nummers! Een aantal 'Sea Sound' nummers zoals 'Nine to Five', 'Fire' en 'de Wandelclub' kregen een bijzonder tintje door de samenwerking met het koor. Het koor straalde ook tijdens hun eigen nummers, begeleid door Vincent de Mulder op piano, zoals 'Let me entertain you' en 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder'. Dit alles onder leiding van Rob Catlender en Lauwrens van der Leer.

Ons eerstvolgende concert is op zaterdag 30 juni in het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Vanaf 19.30 uur spelen wij traditiegetrouw op één van de zaterdagavondconcerten in de jaarlijkse reeks, georganiseerd door de gemeente Hellevoetsluis. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

'Pop meets Jazz': duoconcert met popkoor Tintunes

Pop en jazz ontmoeten elkaar dit voorjaar in een gezamenlijk concert van popkoor Tintunes en de Sea Sound Big Band. Vlotte popmuziek en nostalgische jazz- en bigbandmuziek vormen samen de basis voor een gezellig avondje uit op zaterdag 26 mei in Hellevoetsluis!

Popkoor Tintunes is een koor dat in 2010 in Tinte werd opgericht en bestaat uit ongeveer 60 zangeressen en zangers. Het koor heeft een gevarieerd en verrassend repertoire opgebouwd van swingende popnummers afgewisseld met ingetogen ballads.

Tijdens het gezamenlijke concert 'Sing & Swing' is er ruimte voor het repertoire van Tintunes en van de Sea Sound Big Band, maar natuurlijk staan er ook een aantal gezamenlijke stukken op de speellijst! Van een unieke combinatie kunnen we dus wel spreken.

Het concert vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018 in De Eendraght in Hellevoetsluis, aanvang 20.00 uur. Toegangskaartjes kunnen online worden besteld via www.ticketkantoor.nl/shop/tintunes en kosten €12,50 voor volwassenen of €5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Via het ticket kantoor kunt u via iDeal betalen en krijgt u de tickets direct per mail toegestuurd.

Hartverwarmende benefietavond voor de Roparun

Wat een fantastische en hartverwarmende avond! Vrijdag 6 april werd door Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' een benefietavond georganiseerd met een 5-gangendiner, veilingen, livemuziek en als afsluiting een casino rondje. Wij waren vereerd de livemuziek van deze avond te mogen verzorgen voor het goede doel, de Roparun. Het was een zeer geslaagde avond met heerlijk eten en een geweldige sfeer! Ongetwijfeld is er ook veel geld opgehaald!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Benefietavond voor Roparun Team 137 op 6 april

'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven' is het motto van de Stichting Roparun, die zich inzet voor ondersteuning en verbinding binnen de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Met de Roparun wordt geld opgehaald voor dit goede doel tijdens een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen.

Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' is al jaren een bekend Roparun team uit de regio. Op vrijdagavond 6 april organiseren zij een benefietavond in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne, waarbij gasten een 5-gangen diner kunnen genieten. De Sea Sound Big Band verleent haar medewerking aan deze avond door de live muziek te verzorgen. U kunt het Roparun team steunen door het 'kopen' van een tafel van 8 personen voor €995,- inclusief 5-gangen diner en drankjes. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Roparun.

Wij hebben veel zin in deze avond en hopen dat er een mooi bedrag kan worden opgehaald voor Stichting Roparun. Wilt u Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' volgen, dan kan dat via de website roparunteam137.nl of de Facebook pagina Roparunteam Vrienden van Oostvoorne.