Nieuws

Hartverwarmende benefietavond voor de Roparun

Wat een fantastische en hartverwarmende avond! Vrijdag 6 april werd door Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' een benefietavond georganiseerd met een 5-gangendiner, veilingen, livemuziek en als afsluiting een casino rondje. Wij waren vereerd de livemuziek van deze avond te mogen verzorgen voor het goede doel, de Roparun. Het was een zeer geslaagde avond met heerlijk eten en een geweldige sfeer! Ongetwijfeld is er ook veel geld opgehaald!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Benefietavond voor Roparun Team 137 op 6 april

'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven' is het motto van de Stichting Roparun, die zich inzet voor ondersteuning en verbinding binnen de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Met de Roparun wordt geld opgehaald voor dit goede doel tijdens een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen.

Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' is al jaren een bekend Roparun team uit de regio. Op vrijdagavond 6 april organiseren zij een benefietavond in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne, waarbij gasten een 5-gangen diner kunnen genieten. De Sea Sound Big Band verleent haar medewerking aan deze avond door de live muziek te verzorgen. U kunt het Roparun team steunen door het 'kopen' van een tafel van 8 personen voor €995,- inclusief 5-gangen diner en drankjes. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Roparun.

Wij hebben veel zin in deze avond en hopen dat er een mooi bedrag kan worden opgehaald voor Stichting Roparun. Wilt u Roparun Team 137 'Vrienden van Oostvoorne' volgen, dan kan dat via de website roparunteam137.nl of de Facebook pagina Roparunteam Vrienden van Oostvoorne.

Geslaagde open dag DukdalfBRES

Op zaterdag 24 februari was er open dag bij het vernieuwde 'Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES' in Brielle. De hele dag waren er activiteiten voor jong en oud in de sporthal, het zwembad, de bibliotheek, de muziekschool en natuurlijk het theater. Ook in de foyer was er vanalles te beleven. De Sea Sound Big Band speelde meerdere sets verdeeld over de dag in de theaterzaal. Het was een gezellige en drukbezochte dag!

Op vrijdagavond 6 april spelen wij in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion voor een benefietavond ten behoeve van het Roparun team 'Vrienden van Oostvoorne'. Meer informatie over deze avond volgt zo snel mogelijk.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Open dag DukdalfBRES in Brielle


Het vernieuwde 'Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES' in Brielle is geopend! Daarom is er op zaterdag 24 februari een open dag met vele activiteiten voor jong en oud. De Sea Sound Big Band neemt plaats in de theaterzaal van het BREStheater tussen 11.30 en 15.45. uur. We spelen 3 sets: 11.30 - 12.00 uur; 12.30 - 13.00 uur; 15.00 - 15.45. uur.

Ook in de rest van het gebouw is van alles te zien en te beleven! Zo zijn er demonstraties van o.a. twirlen en basketbal, of kun je zelf deelnemen aan een potje squash of badminton in de sporthal. In het zwembad zijn diverse demonstraties, waaronder waterpolo en auto te water! Er zijn ook vele activiteiten voor kinderen, zoals voorleesactiviteiten, kindervoorstellingen, muzieklessen, een fotospeurtocht en workshops. Het volledige programma van deze dag kunt u op deze website vinden.

De open dag begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Drie maal spelen wij in het theater, u bent u bent van harte welkom om er een gezellige dag van te maken!

Start 2018 in Van Marion

Ons eerste optreden van 2018 vond plaats in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne op zondag 28 januari. Na onze optredens afgelopen jaar wordt ook dit jaar de reeks voortgezet. Het was een gezellige, drukbezochte middag in Oostvoorne.

Ons eerstvolgende optreden is tijdens de open dag van het BREStheater in Brielle op zaterdag 24 februari. Meer informatie over deze dag volgt zo snel mogelijk! Begin april keren wij terug naar 't Wapen van Marion voor een benefietavond ten behoeve van het Roparun team 'Vrienden van Oostvoorne'.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Eerste optreden van 2018 in Oostvoorne

Vorig voorjaar zijn we gestart met een reeks optredens in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Ook dit jaar staat er weer het een en ander op de planning. Ons eerste optreden van 2018 vindt plaats in dit mooi gelegen restaurant op zondag 28 januari. Het optreden begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

De zang is weer in handen van onze vaste zangeres Viola van Es. Het belooft weer een muzikale middag te worden, met voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot 28 januari!

Gelukkig nieuwjaar!

De Sea Sound Big Band wenst u een heel gelukkig, gezond en muzikaal 2018 toe! Hopelijk zien we u snel bij een van onze optredens in het nieuwe jaar!

Fijne feestdagen!

De Sea Sound Big Band wenst u heel gelukkige, gezellige en muzikale feestdagen toe!