Nieuws

Eerste optreden van 2018 in Oostvoorne

Vorig voorjaar zijn we gestart met een reeks optredens in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Ook dit jaar staat er weer het een en ander op de planning. Ons eerste optreden van 2018 vindt plaats in dit mooi gelegen restaurant op zondag 28 januari. Het optreden begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

De zang is weer in handen van onze vaste zangeres Viola van Es. Het belooft weer een muzikale middag te worden, met voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot 28 januari!

Gelukkig nieuwjaar!

De Sea Sound Big Band wenst u een heel gelukkig, gezond en muzikaal 2018 toe! Hopelijk zien we u snel bij een van onze optredens in het nieuwe jaar!

Fijne feestdagen!

De Sea Sound Big Band wenst u heel gelukkige, gezellige en muzikale feestdagen toe!

Geslaagde Dag van de Vrijwilliger in Hellevoetsluis

Ieder jaar worden in verschillende gemeentes de vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Vrijwilliger. In Hellevoetsluis vond dit evenement plaats op donderdagavond 7 december in het Droogdok Jan Blanken in de Hellevoetse Vesting. De Sea Sound Big Band mocht, afwisselend met het mannenkoor The Lighthouse Singers, de muzikale omlijsting vormen van deze avond. Ook onze vaste zangeres Viola van Es was er weer bij. Het was een mooie, drukbezochte avond waarbij veel vrijwilligerswerk aandacht kreeg.

Aanstaande zondag staat ons volgende optreden op de planning. Vanaf 14.30 uur spelen we in de informele sfeer van Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Gezellig met een hapje en een drankje kunt u van ons Sea Sound repertoire en kerstrepertoire genieten. Toegang is gratis. Tot zondag!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zondag 10 december: Hotel van Marion

Na onze geslaagde optredens in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion afgelopen voorjaar, staan voor de komende periode weer twee optredens gepland. Het eerste optreden vindt plaats op zondag 10 december, het tweede op zondag 28 januari 2018. Beide optredens beginnen om 14.30 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur.

Op zondag 10 december zal naast ons gebruikelijke Sea Sound repertoire ook nog een kerstnootje te horen zijn. De zang is weer in handen van onze vaste zangeres Viola van Es. Het belooft weer een muzikale middag te worden, met voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot de 10e!

Mooi optreden in de Ontmoeting

De Ontmoeting, een bijzonder gebouw in Rozenburg, was afgelopen zaterdag het decor van ons concert. In een gezellig drubezochte zaal speelde de Sea Sound Big Band haar welbekende repertoire onder leiding van Rob Catlender. De zang was in handen van Marlou Vriens. Ons eerstvolgende publiek toegankelijke optreden is op zondag 10 december in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. We spelen dan van 14.30 tot 17.00 uur.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zangeres Marlou Vriens in De Ontmoeting!

Voor velen van jullie zal de naam Marlou Vriens bekend in de oren klinken. Zij is één van de oud-zangeressen van de Sea Sound Big Band. In de periode van 2006 tot en met 2011 zong zij, samen met drie andere zangeressen, het welbekende Sea Sound repertoire.

Behalve zangeres is Marlou ook pianiste en songwriter. Met haar eigen band 'Marlou', bestaande uit Marlou, Pieter Danz, Erwin Huigen en Jeroen Danz worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen. Dit jaar bracht de band haar eerste EP, 'Long Way Home', uit. Verder is Marlou werkzaam als zangdocent op het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar zij zelf ook haar opleiding volgde, en het Fontys conservatorium in Tilburg.

Nadat zij afgelopen september in Almere weer een keer zong met de Sea Sound Big Band, is ook aanstaande zaterdag de zang in handen van Marlou tijdens ons concert in Muziektheater de Ontmoeting in Rozenburg. Kaartjes voor dit concert kunnen nog gereserveerd worden via de website van het theater. Let op: de kaartjes dienen contant te worden afgerekend op de avond zelf.

Zaterdag 25 november | Muziektheater De Ontmoeting | Aanvang 20.00 uur | Zaal open 19.30 uur | Toegang €7,50

Muziek in theater de Ontmoeting!

Na een mooie zomerperiode is de herfst nu toch echt begonnen. Op zaterdagavond 25 november vindt ons eerste najaarsconcert plaats in Rozenburg. Wij treden op in Muziektheater de Ontmoeting, een bijzonder gebouw dat voorheen dienst deed als kerk maar tegenwoordig alle faciliteiten van een muziektheater biedt.

Het optreden begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. De toegang voor deze avond bedraagt €7,50 per persoon. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website van het theater en kunnen op de avond zelf contant worden afgerekend.

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hopen u allen te zien op zaterdag 25 november in Rozenburg!