Nieuws

Zonnig optreden in Almere

Op zondag 28 september trad de Sea Sound Big Band op tijdens de jaarlijkse Midland Classic Show in Almere. Wij waren de muzikale omlijsting van dit drukbezochte oldtimer evenement. Dankzij de ca. 230 voertuigen en het mooie weer is het evenement massaal bezocht door ca. 50.000 bezoekers. Het was een gezellig optreden op een van de mooie pleinen in Almere. Kortom: een geslaagd optreden!

Nieuwe reeks concerten in de Nymph

De concert reeks van de Sea Sound Big Band in Hotel de Nymph in Brielle vorige seizoen is zeer gewaardeerd en goed bezocht. Op veler verzoek wordt de formule in het nieuwe seizoen voortgezet met twee optredens voor Kerst (2 november en 14 december). Het eerste optreden zal zijn met een algemeen repertoire, het tweede staat uiteraard in het teken van Kerst. In de periode januari-april zullen de concerten elke keer een gastsolist hebben met daaraan aangepast repertoire. Nadere aankondigingen volgen op de website en in de regionale pers.

Midland Classic Show Almere 28 september

Een van grootste publieksevenementen in Almere is de jaarlijkse Midland Classic Show op zondag 28 september. De Sea Sound Big Band is uitgenodigd voor de muzikale omlijsting van dit oldtimer-evenement. Op het hoofdpodium op het Stadhuisplein treden wij op van 12.00 tot 16.45. Zeer de moeite waard om te komen kijken en luisteren!

Vacature: 1e trompettist

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een 1e trompettist.

Ben jij een trompettist en zou je onze trompetsectie graag willen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kom eens langs op onze repetitieavond.

Vacture: 1e trompettist

De Sea Sound Big Band heeft een vacature voor een 1e trompettist.
Heb je graag het muzikale hoogste woord, of heb je vragen neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel René 06 54974462.

Optreden Jazz in Charlois

De Sea Sound Big Band trad op 6 juli op in Charlois Rotterdam tijdens North Sea Round Town. Naast de kerk was een podium speciaal voor het twee dagen durende 'Jazz in Charlois'. Op zondag was het de beurt aan de Sea Sound Big Band om de middag te openen, gevolgd door andere jazzorkesten. Het publiek nam plaats op het terras en genoot van de heerlijke jazzklanken.

North Sea Round Town op 6 juli

Op zondag 6 juli aanstaande zal de Sea Sound Big Band optreden tijdens North Sea Round Town, de opwarmer van het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. We spelen buiten van 13.00 uur tot 14.00 uur aan de Charloisse Kerksingel 35 te Rotterdam. De toegang is gratis. Kom dus gezellig luisteren en genieten!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de organisatie.

Een museum vol ...

Een museum vol enthousiast publiek…Dat konden we wel zeggen van het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Afgelopen zaterdagavond was het Brandweermuseum het decor voor het concert van de Sea Sound Big Band. We stonden werkelijk tussen de brandweerauto’s. Bij aanvang van het concert zat de zaal al behoorlijk vol. Net als de voorgaande jaren was het een gezellig en zeer geslaagd optreden.