Nieuws

Zaterdagavondconcert Brandweermuseum

Voor de komende periode staan er weer een aantal gezellige zaterdagavondconcerten bij het Natonaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis op het programma. Op 31 mei is het de beurt aan de Sea Sound Big Band. Wij zullen spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Net als de voorgaande jaren belooft dit een gezellige avond worden.

Bij mooi weer kan het concert buiten gehouden worden, anders zal er in het museum ruimte zijn voor band en publiek. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen.

Graag zien wij u zaterdagavond 31 mei!

Laatste optreden in de Nymph

Afgelopen zondag, 18 mei, was het laatste optreden in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Trompettist Robert-Jan Hoffman stond deze middag in de hoofdrol. Robert-Jan is behalve vaste trompettist bij het Residentie Orkest in Den Haag ook arrangeur en dirigent.

Het was een heel bijzondere middag, met een aantal verrassende elementen. Zo bespeelde Robert-Jan niet alleen de trompet, maar ook de bugel en de piccolo trompet. Bij een aantal stukken werd Robert-Jan niet begeleid door de gehele Sea Sound Big Band, maar alleen door Rob Catlender op piano of een combo bestaande uit contrabas en gitaar. Naast de gebruikelijke big band muziek bracht Robert-Jan zelfs Air van J.S. Bach ten gehore.

Ook betrad onze vaste zangeres Viola van Es het podium weer, nadat zij de afgelopen optredens plaats heeft gemaakt voor de gastsolisten.

Solist Robert-Jan Hoffman op 18 mei

Aanstaande zondag 18 mei speelt de Sea Sound Big Band voor vierde en voorlopig laatste keer in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Net als de vorige concerten zal ook aanstaande zondag in het teken staan van een bijzondere solist, namelijk trompettist Robert-Jan Hoffman.

Het belooft een muzikale en gezellige middag te worden in de altijd sfeervolle brasserie. De Nymph is gevestigd aan de Voorstraat 45 te Brielle. U bent van harte welkom van 14.30 uur tot 17.00 uur!

Geslaagd optreden eerste Paasdag

Zondag 20 april betrad de Sea Sound Big Band alweer voor de derde keer het podium in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Gasten van deze middag waren tenorsaxofonist Marcel Streef en zangeres Anita Simons. Het was een gezellige middag en een zeer muzikaal optreden.

1e Paasdag: Marcel Streef en Anita Simons

Aankomende 1e paasdag, zondag 20 april, is de Sea Sound Big Band weer te gast in Brasserie hotel de Nymph. In de reeks van gratis zondagmiddagconcerten, wordt ieder concert een bijzondere solist uitgenodigd. Zo waren al eerder Chrisje Catlender, Loes Mookhoek en de Brielse zanger Frans Groen te gast. Ook deze derde keer wordt het weer genieten. Aankomende concert zal in het teken staan van tenorsaxofonist Marcel Streef en zangeres Anita Simons.

Kom dus zondagmiddag 20 april naar Brasserie Hotel de Nymph, Voorstraat 45 te Brielle en kom genieten van dit nieuwe gratis concert tussen 14.30 en 17.00 uur.

Familiedagen ExxonMobil

Zaterdag 12 en zondag 13 april was het voor de Sea Sound Big Band een druk en vooral muzikaal weekend. ExxonMobil hield dit weekend de familiedagen voor haar personeel en wij traden voor hen op.

Frans Groen en Chrisje Catlender te gast

Op zondagmiddag 9 maart vond het tweede optreden in Brasserie Hotel de Nymph plaats. De speciale gasten van deze middag waren Frans Groen en Chrisje Catlender. Frans zong onder andere You Make Me Feel So Young en September Morn. Chrisje bracht I Told Ya I Love Ya Now Get Out en Comecar de Novo ten gehore. Hoogtepunt van de middag was het duet van Frans en Chrisje: With You I’m Born Again.

Het was weer een gezellige middag met een enthousiast publiek. Op Eerste Paasdag (20 april) is het derde optreden in Brasserie Hotel De Nymph. Wederom zullen er dan weer twee gasten zijn: tenorsaxofonist Marcel Streef en zangeres Anita Simons.

Optredens op 9 maart, 20 april en 18 mei

Na het succes van ons optreden op 9 februari in Hotel Brasserie De Nymph in Brielle, volgt een reeks met nieuwe zondagmiddagconcerten. Aanstaande zondag 9 maart zullen de Brielse zanger Frans Groen en Chrisje Catlender te gast zijn en meerdere nummers ten gehore brengen. Zondag 20 april (Eerste Paasdag) zal in het teken staan van tenorsaxofonist Marcel Streef en zangeres Anita Simons. Bij het optreden op 18 mei is trompettist Robert-Jan Hoffman onze speciale gast. De concerten zijn van 14.30 uur tot 17.00 uur en toegankelijk voor iedereen. Hotel Brasserie 'De Nymph' is gevestigd aan Voorstraat 45 te Brielle.